detector.media
16.07.2016 17:00
Польське видання опублікувало повідомлення, що українська депутатка знімалась у порно
Польське видання опублікувало повідомлення, що українська депутатка знімалась у порно
Російські ЗМІ з посиланням на маловідоме польське видання Niezaleźny dziennik polityczny поширили новину, нібито народна депутатка України Ірина Фриз раніше знімалася у фільмах для дорослих.

Про це повідомляє «СтопФейк».

Атака з боку ЗМІ на Ірину Фриз, членкиню фракції Блоку Петра Порошенка у парламенті, розпочалася напередодні варшавського саміту НАТО, в якому вона брала участь. Публікація у виданні Niezaleźny dziennik polityczny називалася «Україну в саміті НАТО буде представляти зірка порно!» (Ukrainę na szczycie NATO w Warszawie będzie reprezentować gwiazda porno!)

У якості доказу наведено фотографію низької якості з невідомою жінкою в нижній білизні у відвертій позі. З посиланням на українські ЗМІ польське видання стверджує, що до знайомства з Петром Порошенком жінка підробляла як актриса в порно.  Її кар’єрний злет Niezaleźny dziennik polityczny пояснює інтимними стосунками з майбутнім президентом.

Варто зазначити, що схожа фотографія невідомої жінки була опублікована під ніком «Белое кружево» у коментарях до матеріалу «Цензор.НЕТ» «Фриз про стратегію розвитку ВМС України: Ставка на малі і швидкі ударні засоби може докорінно змінити баланс сил на Чорному морі».

Публікація у польському виданны підписана ім'ям, написаним не польською Jan Radžiūnas, що, швидше за все, є псевдонімом. Під матеріалом чимало коментарів російською мовою.

Раніше польське видання  опублікувало фейкову інформацію за підписом цього автора про те, що президент Польщі Анджей Дуда начебто закликав поляків повернути Львів. У коментарях до цього матеріалу польський користувач написав: «Що то знову за фальшивка і ким є Jan Radžiūnas?»  (Co to znowu za fałszywka i kim jest "JAN RADŽIŪNAS"?).

Нагадаємо, низка польських ЗМІ розповсюдила фейкову заяву щодо геноциду, яку приписали віце-прем’єру України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Іванні Климпуш-Цинцадзе.

Фото: Niezaleźny dziennik polityczny

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY