detector.media
15.07.2016 12:41
Поліція з’ясовує перешкоджання журналістам на сесії Волинської облради
Поліція з’ясовує перешкоджання журналістам на сесії Волинської облради
14 липня до Луцького відділу поліції надійшла заява журналістки місцевого інтернет-видання про те, що у неї виник конфлікт із невстановленими особами на Київському Майдані у Луцьку. Поліція з’ясовує обставини інциденту.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

На лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на Київському Майдані біля облради виник конфлікт між невстановленими особами. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції та співробітники патрульної поліції.

Поліцейські з’ясували, що журналістка одного із місцевих інтернет-видань вийшла з будівлі Волинської обласної ради, залишивши у сесійній залі свої речі разом із документами, аби поспілкувалася із мітингувальниками, які проводили санкціонований пікет біля облради. Після цього одна із груп вирушила до сесійної зали, журналістка пішла із ними. Невстановлені особи перегородили їй та мітингувальникам вхід у залу.

Через декілька хвилин працівники обласної ради конфлікт врегулювали, журналістку пропустили у сесійну залу.

Поліцейські  зареєстрували подію у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Поліція з’ясовує обставини інциденту.

Нагадаємо, 14 липня у Луцьку журналістку інтернет-видання «Волинське агентство розслідувань» Василину Боруцьку та головну редакторку видання «Відомості.UA» люди в цивільному не пускали в сесійну залу Волинської обласної ради.

Особи в цивільному не реагували на журналістське посвідчення Василини Боруцької. Лише завдяки втручанню керівника відділу інформаційного забезпечення діяльності облради Оксани Лукашук та керуючого справами виконавчого апарату облради Дмитра Дубняка журналістів пропустили в залу. Журналісти припускають, що люди в цивільному – це приватна охорона голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці.

На фото – момент інциденту

Фото: «Район.Луцьк»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY