detector.media
14.07.2016 14:28
На фестиваль «Де кіно» подано понад 80 робіт
На фестиваль «Де кіно» подано понад 80 робіт
На фестиваль «Де кіно», який наприкінці серпня проведуть «1+1 медіа» та Film.ua Group, наразі подано понад 80 робіт. Про це повідомили генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко і співзасновник Film.ua Group Сергій Созановський під час присвяченої фестивалю відкритої дискусії, яка пройшла 13 липня

Спікери також нагадали про номінації фестивалю (серед яких - «Фільм, знятий на мобільний телефон», «Веб-епізод», «Трейлер до власного серіалу» та «Рімейк відомого фільму»).

«На сьогоднішній момент ми вже отримали понад 80 заявок, переважно це проекти категорії "веб-епізод", які, як передбачається, будуть затребуваними на цифрових платформах. Переважно учасники обирають українську мову, але є роботи й англійською», – зазначив Олександр Ткаченко.

Нагадаємо, фестиваль відбудеться в Києві 23-24 вересня. Конкурсна програма включає кілька номінацій: «Фільм, знятий на мобільний телефон», «Трейлер до власного серіалу», «Веб-епізод», «Рімейк відомого фільму». Тема – «Я знаю країну, в якій живу». Прийом робіт – з 10 травня до 17 липня. Основна вимога – не довше 7 хвилин. Загальний призовий фонд фестивалю – 50 тис. грн. Співголови журі – продюсер Film.ua Group Ірина Костюк та головний продюсер фільмів і серіалів каналу «1+1» Олена Васильєва.

Програма фестивалю складатиметься з трьох частин:

1. Показ поданих на фестиваль робіт.

2. Освітня частина – майстер-класи метрів кіно- та серіальної сфери (операторська майстерність, продюсування тощо).

3. Пітчинг The Next Big Thing. Цього року його проводить «1+1 продакшн». Учасникам пропонують зняти кліпи для десяти популярних українських пісень. Переможець пітчингу отримає можливість зняти кліп для переможця «Голосу країни».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY