detector.media
13.07.2016 16:13
Сенцов в ув’язненні написав чотири сценарії – сестра режисера
Сенцов в ув’язненні написав чотири сценарії – сестра режисера
Перебуваючи в колонії суворого режиму в Якутську, український режисер Олег Сенцов написав чотири сценарії, зміст яких поки тримає в секреті.

Про це пише сайт «Крим.Реалії», посилаючись на сестру режисера Наталю Каплан.

«Він чотири сценарії там написав, але тримає їх у секреті, каже, що« нічого харчуватися напівфабрикатами – чекайте повноцінний фільм ». Тому, що це за сценарій, ми побачимо тільки коли режисер вийде з в'язниці і зніме фільм», – сказала вона.

За словами сестри режисера, пан Сенцов намагається стежити за тим, що відбувається в Україні і Криму. Він також вдячний всім людям, які не забувають про нього і пишуть йому листи. Однак до нього, як і раніше, доходить далеко не вся кореспонденція.

«Листи - це як була лотерея, так і залишилася лотереєю. До Олега дуже багато чого не доходить, наскільки я знаю, він дуже мало листів отримує», – підкреслила пані Каплан.

Нагадаємо, 13 липня, засудженому в РФ українському режисеру, сценаристу, письменнику, громадському активісту, учаснику Євромайдану, Автомайдану та антивоєнних протестів в Криму Олегу Сенцову виповнилось 40 років, з яких він вже понад два роки провів у російській в’язниці.

Нагадаємо, 25 серпня 2015 року  Північно-Кавказький військовий окружний суд РФ визнав українського кінорежисера Олега Сенцова винним в організації терористичного угрупування і засудив його до 20 років колонії суворого режиму. Українському активісту Олександру Кольченку суд присудив 10 років позбавлення волі в колонії суворого режиму.

На фото – Олег Сенцов

Фото: radiosvoboda.org

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY