detector.media
13.07.2016 15:57
СТБ оголосив імена нових суддів і ведучого «Х-фактора»
СТБ оголосив імена нових суддів і ведучого «Х-фактора»
Телеканал СТБ розпочинає зйомки кастингів сьомого сезону вокального шоу «Х-фактор» та оголошує імена нового складу журі та другого ведучого проекту.

Як повідомляє сайт каналу, відтепер четвірка суддів буде виглядати так: музичний продюсер і композитор Костянтин Меладзе; фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна; артист, автор і композитор Андрій Данилко, а також соліст гурту «Агонь» Антон Савлєпов (екс-лідер Quest Pistols Show). Повне оновлення складу журі відбулося в шоу вперше.

Також в «Х-факторі» вперше з’явиться другий ведучий: до Оксани Марченко приєднується Андрій Бєдняков – колишній ведучий тревел-шоу «Орел і решка» на «Інтері» та ведучий російського телеканалу «Пятница!».

Керівник проекту Олена Романенко пояснює, що творці шоу щороку вносять якісь зміни до «Х-фактора»: «Минулого сезону в нас з’явилася золота кнопка. А цього року в нас повна заміна складу журі і пара ведучих».

За словами пані Романенко, «думка таких метрів як Костянтин Меладзе і Андрій Данилко давно є авторитетною для глядачів і колег по сцені. Визнання і довіру Юлії Саніній Україна висловила десятками тисяч голосів під час національного відбору на Євробачення-2016. А Антон Савлєпов – це яскравий представник нового покоління українських артистів, які вміють за допомогою вокалу, танцю і неймовірної харизми влаштувати на сцені висококласне шоу».

Поява другого ведучого, за задумом творців «Х-фактора», має додати шоу більше динаміки. «Хоча наші ведучі не завжди будуть поруч у кадрі, їх взаємодія буде тісною і постійною. Різні стилі поведінки, різні погляди на вибір суддів, різне ставлення до учасників, серед яких, безумовно, у Оксани та Андрія з’являться улюбленці – все це додасть шоу більшу динаміку і дозволить зробити й без того непростий вибір кращих виконавців сезону ще цікавішим і захоплюючим. Андрій підкорив команду проекту своїм почуттям гумору, тактом і ерудицією; такі його якості характеру в поєднанні з мудрістю, добротою і великодушністю Оксани дадуть відмінний результат», – коментує пані Романенко.

Зйомки кастингів шоу «Х-фактор-7» розпочинаються з середини липня. Прем’єра сезону відбудеться восени цього року в ефірі телеканалу СТБ.

Нагадаємо, що в минулому сезоні суддями проекту були Сергій Сосєдов, Ігор Кондратюк, Ніно Катамадзе та Андрій Хливнюк. При цьому Сергій Сосєдов та Ігор Кондратюк були в журі шоу з його першого сезону. Також у різні роки суддями «Х-фактора» були Йолка, Сєрьога, Ірина Дубцова, Іван Дорн.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY