detector.media
12.07.2016 12:00
Володимир Бойко став ведучим на телеканалі ZIK
Володимир Бойко став ведучим на телеканалі ZIK
Медіахолдинг ZIK заявляє про співпрацю із українським журналістом та телеведучим Володимиром Бойком, який раніше вів «Вікна-новини» на СТБ.

Про це повідомляє прес-служба ZIK.

«На ZIK пан Бойко запрошений у якості ведучого прем'єрного проекту – програми, яка покликана орієнтувати глядачів у потоці особистостей-претендентів на роль лідерів думки у політиці, державному управлінні, бізнесі, культурній, соціальній та іншій сферах, вийде у новому телевізійному сезоні восени», –  йдеться у релізі каналу.

Пан Бойко за освітою економіст, на телебаченні працює з 2007 року. Свою кар'єру розпочав на телеканалі «24». Потім був ведучим програми «Вікна-новини» на СТБ. З вересня 2015 року вів основні випуски новин на каналі UBR.

Телеканал ZIK розпочав свою роботу 1 вересня 2010 року. Проекти виходять із двох студій – ZIK-Львів і ZIK-Київ, яку було відкрито 25 травня 2014 року.

Нагадаємо, раніше медіахолдинг ZIK заявляв, що завершує співпрацю з генеральною продюсеркою телеканалу ZIK Світланою Колядою і припиняє вихід в ефірі каналу авторського проекту Данила Яневського.

На фото – Володимир Бойко

Фото: www.stb.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY