detector.media
11.07.2016 17:15
Нацрада анулювала супутникову ліцензію БТБ
Нацрада анулювала супутникову ліцензію БТБ
7 липня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення анулювала супутникову ліцензію телеканалу БТБ (ТОВ «Банківське телебачення»), що належить Міністерству інформаційної політики.

З клопотанням про анулювання ліцензії до Нацради звернулася сама компанія.

Нагадаємо, 16 червня за заявою компанії Нацрада анулювала ліцензію БТБ на цифрове ефірне мовлення в мультиплексі МХ-5 та вирішила оголосити конкурс на місце в мультиплексі, яке вивільнив БТБ. 23 червня оголошення про конкурс було опубліковано в «Голосі України». Конкурс є форматним – на культурологічно-просвітницький телеканал. Заяви на участь у конкурсі прийматимуться з 25 липня до 23 серпня, підсумки конкурсу Нацрада має підбити не пізніше 24 жовтня 2016 року. Міністр інформаційної політики Юрій Стець очікує, що цю ліцензію отримає другий канал суспільного мовлення – «Культура».

Канал БТБ (ТОВ «Банківське телебачення») було створено Національним банком України за часів керівництва Сергія Арбузова. У березні 2015 року Нацбанк передав БТБ Міністерству інформаційної політики. Відтоді канал припинив своє мовлення. Матеріально-технічна база каналу стала складовою мультимедійної платформи іномовлення (телеканал UATV).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY