detector.media
08.07.2016 17:07
Журналістка 7-го каналу скаржиться на погрози з боку оточення мера Одеси (ВІДЕО)
Журналістка 7-го каналу скаржиться на погрози з боку оточення мера Одеси (ВІДЕО)
Одеський 7 канал повідомляє, що на адресу журналістки каналу Марії Ковальової надходять погрози з боку оточення міського голови Геннадія Труханова.

Про це йдеться у сюжеті 7-го каналу.

Телеканал пов’язує погрози із виходом 4 липня нового випуску програми «Розслідування на 7-му», підготовленого відділом «Нормально» редакції 7-го каналу. Один із сюжетів було присвячено розслідуванню, яке провела журналістка Марія Ковальова, спостерігаючи за робочим графіком мера Одеси. Журналісти зафіксували, що протягом дня міський голова так і не зв’являється на робочому місці.

6 липня на адресу сім'ї журналістки стали надходити погрози від оточення Геннадія Труханова, стверджує телеканал.

«Моєму татові подзвонив його колишній співробітник, який зараз працює в охороні у Труханова. І прямим текстом натякнув - твоя дочка зняла сюжет про Труханова, воно тобі треба? У тебе ж онуки. Я не боягузка, але…я не хотіла, аби така людина до мене наближалася», - розповіла Марія Ковальова.

Журналістка заявляє, що не боїться погроз, і звертається до міського голови Одеси ГеннадіяТруханова з проханням діяти в рамках закону.

«Геннадій Леонідович, притримайте, будь ласка, своїх ланцюгових псів. Не варто дзвонити моєму татові і розповідати, що ви зробите з його онуками, - поважайте військових», - сказала журналістка.

Телеканал нагадує, що десять років тому Геннадій Труханов начебто вивозив неугодних і незручних журналістів на поля зрошення. «Якщо вас так зачепив мій сюжет, давайте зустрінемось і поговоримо. А також згадаємо, як в 2006-му ви вивозили журналістів на поля зрошення, і як штрафували на 100 доларів за те, що у вас у кадрі лисина блищала», - сказала журналістка.

Нагадаємо, 3 травня в Одесі стався напад на знімальну групу 7-го каналу. Невідомі приїхали на авто «Хонда», під час нападу використали  помпову рушницю і травматичні пістолети. У одного оператора - перелом стінки гайморової пазухи, у другого - перелом носа і попередньо струс мозку, а у журналіста каналу - кульові поранення голови і спини.

За фактом нападу на журналістів 7-го каналу відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією «замах на умисне вбивство» (ст. 115 та ст. 15 Кримінального кодексу України).

Фото: скрін відео 7-го каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY