detector.media
08.07.2016 14:55
Звільнених з журналу «Корреспондент» співробітників знову взяли на роботу
Звільнених з журналу «Корреспондент» співробітників знову взяли на роботу
Чотирьох співробітників журналу «Корреспондент», яких було звільнено 5 липня, поновлено на посадах.

Як повідомила «Детектор медіа» колишній відповідальний випусковий редакції журналу «Корреспондент» Ольга Заборо, після чотирьох днів конфлікту керівництво відновило всіх звільнених співробітників на посадах, однак в іншому проекті – в редакції сайту «Корреспондент.net».

Головний редактор журналу Андрій Хрустальов повідомив «Детектор медіа», що не може ані підтвердити, ані спростувати цю інформацію. У той же час, головний редактор «Корреспондент.net» Максим Мінін підтвердив перехід чотирьох співробітників до редакції сайту.

Тож, тепер більд-редактор Таїсія Стеценко, дизайнер інфографіки Тамара Майок, дизайнер-верстальник Наталія Гогунського і відповідальний випусковий Ольга Заборо не будуть працювати з головним редактором журналу Андрієм Хрустальовим.

Також, як повідомила Ольга Заборо, співробітникам повністю погасили заборгованість по заробітній платні.

Нагадаємо, у вівторок, 5 липня, в журналі «Кореспондент» почався конфлікт, який закінчився звільненням чотирьох співробітників. Тоді головний редактор журналу Андрій Хрустальов заявив, що їх звільнили за якість роботи. Співробітники ж назвали своє звільнення незаконним і були змушені кілька днів потрапляти на свої робочі місця за допомогою поліції.

P.S. В публикации была допущена ошибка в одной из фамилий. Редакция приносит извинения героине новости. 

Фото: Кореспондент

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY