detector.media
08.07.2016 14:10
Тижневик «Аргументы и Факты в Украине» очолив Олексій Степанов
Тижневик «Аргументы и Факты в Украине» очолив Олексій Степанов
Новим головним редактором газети «Аргументы и Факты в Украине» («АиФ») став Олексій Степанов, який останні три місяці працював на посаді виконуючого обов'язки головного редактора видання.

Про своє призначення Степанов написав у Facebook.

Як зазначається на сайті «АиФ», газета продовжить роботу в такому ж форматі, як і працювала останні півтора роки.

«Ми будемо і далі розповідати нашим читачам про найважливіше, пояснювати, що відбувається. Продовжимо говорити безпосередньо з владою, вимагати від неї реформ і результатів. Будемо слухати, критикувати, а коли потрібно – і підтримувати. Особлива увага – як завжди – на «соціалці»: у важкі часи немає нічого важливішого. І, звичайно, як і раніше, щотижня будемо шукати і знаходити для наших читачів ексклюзивну інформацію: фірмові інтерв'ю, свіжі інсайда, перевірена інформація з перших рук – це наше все. Думаю, все у нас вийде», – розказав Степанов.

Олексій Степанов має вищу журналістську освіту, яку здобув у Харківському національному університеті імені Каразіна. З 2002 по 2009 роки працював журналістом, редактором і випусковим редактором в «КП» в Україні. У 2009-2010 роках обіймав посаду редактора в журналі Weekly.ua. Працювати в «Аргументи і Фактах в Україні» почав з грудня 2013 року.

В квітні цього року, після того, як з посади керівника «АиФ» в Україні пішов Андрій Хрустальов, Степанов став виконуючим обов'язки головного редактора.

На фото - Олексій Степанов

Фото: «АиФ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY