detector.media
08.07.2016 12:40
У Слов'янську журналісти вшанували пам'ять вбитого головреда телеканалу «ТОР» Ігоря Олександрова (ВІДЕО)
У Слов'янську журналісти вшанували пам'ять вбитого головреда телеканалу «ТОР» Ігоря Олександрова (ВІДЕО)
7 липня в Слов'янську (Донецька область) вшанували пам'ять головного редактора телеканалу «ТОР» Ігоря Олександрова, якого було вбито через його журналістську діяльність в липні 2001 року.

Про це повідомляють «Новости Донбасса».

Як зазначається, на місці поховання вбитого Олександрова його колеги, родичі і друзі провели панахиду, а дочка Ганна Главатських поділилася спогадами про батька і висловила думку про місцеву журналістику.

Один з колишніх співробітників МВС Олег Солодун розповів, що суд встановив виконавців і організатора вбивства, однак ще є люди, які не понесли покарання в розслідуванні вбивства слов'янського журналіста.

«Ряд людей вже вийшли (з в'язниці, - ред.). Деякі вже, навіть, померли, - ті, хто причетні до цієї справи. Але те, що обіцяли, що розберуться серед посадових осіб, які свого часу не реагували на виступи. Адже розбиратися потрібно було і з співробітниками Генеральної прокуратури, і співробітниками міністерства внутрішніх справ. Цього ніхто не зробив. Це те, чого завжди не вистачає Україні, тобто доходить до певного етапу. Далі - не можна. Тут «високопосадовці» ... Це прикро », –  сказав Солодун.

Головний редактор слов'янського телеканалу «ТОР» Ігор Олександров вранці 3 липня 2001 року біля входу в телекомпанію був побитий, а 7 липня помер від смертельних ран.

Вбивство Олександрова пов'язують з його журналістською роботою.

Як зазначає сайт, міські чиновники панахиду проігнорували.

На фото - Ігор Олександров

Фото: sloviansk.in.ua

Відео: «Громадське ТБ Донбасу»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY