detector.media
07.07.2016 16:23
Megogo зайнявся продакшном прямих трансляцій масштабних спортивних і культурних подій
Megogo зайнявся продакшном прямих трансляцій масштабних спортивних і культурних подій
Відеосервіс Megogo оголосив про запуск прямих трансляцій найпопулярніших спортивних і культурних подій - музичних фестивалів, нішевих спортивних і киберспортівних заходів. Першим хедлайнером нового проекту став найбільший в Східній Європі спортивно-музичний фестиваль Z-Games-2016.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

На думку керівництва онлайн-кінотеатру, фестиваль Z-Games, який пройде на початку серпня на березі Чорного моря, є головною молодіжною подією року на пострадянському просторі.  Megogo планує вести пряму трансляцію із заходів фестивалю безупинно, щодня, протягом усього часу проведення заходу - з 7 ранку і до останнього DJ-сету.

На всіх пристроях відео-платформи на початку серпня з'явиться окремий розділ Megogo live, в якому ексклюзивно буде представлена професійна онлайн-трансляція Z-Games. У проектів будуть задіяні 30 фахівців творчої групи Megogo і Z-Games, які представлять подія для 40-мільйонної аудиторії сервісу в Україні, СНД, країнах Балтії та інших країнах Східної Європи в унікальному форматі. Всі основні виступи хедлайнерів музичних подій, фінали спортивних змагань і найбільш значущі події і шоу будуть зняті з використанням професійної техніки і за участю професійної команди - режисерів прямих ефірів, телевізійних ведучих і коментаторів, операторів і звуковиків.

Паралельно атмосферу заходу передадуть автономні команди стримерів, сформовані з попередньо відібраних учасників самого заходу, які будуть знімати все, що відбувається навколо на смартфони зі спеціальним програмним забезпеченням, в тому числі - із застосуванням дронів і інших нестандартних технологій.

Всі відео-потоки в реальному часі будуть зводитися в одну якісну картинку професійними режисерами.  Трансляція буде доступна безкоштовно всі дні фестивалю на сайті і в додатках на всіх пристроях платформи Megogo у всіх країнах світу. Згідно з прогнозами команди онлайн-кінотеатру міжнародна трансляція збере понад 150 тис.

«Частково формат і атмосферность медійного проекту ми збережемо в дусі трансляцій Олімпіад, міжнародних чемпіонатів і фестивалів. Програма також насичена щоденниками, підсумками, інтерв'ю, обговореннями і аналітикою змагань, добірками кращих виступів і курйозів, бекстейджами концертів і навіть афтер-паті з музичними групами - всім тим, що не помітити звичайному відвідувачу заходу.

Однак вкрай важливою складовою також є і погляд на події безпосередньо з боку самих учасників подій - саме в цьому допоможуть всюдисущі стримери. В першу чергу цей захід - для прогресивної молоді, яка виросла на youtube і соціальних мережах. Це величезна аудиторія і у кожного в кишені - смартфон з камерою. У цьому проекті ми дамо цій аудиторії більше, ніж може дати телебачення - ми не обмежені ефірним часом, але при цьому даємо можливість самим глядачам створювати контент разом з професійною командою», - сказав директор по маркетингу Megogo Іван Шестаков.

Він також сказав, що Megogo планує у подібному форматі показувати значущі і нішеві події в Україні, СНД, а також в країнах Балтії і в Європі.

Нагадаємо, у травні компанія Megogo анонсувала спільні проекти з вітчизняними виробниками серіалів і повнометражних фільмів. Megogo планує підключитися до виробництва декількох масштабних проектів на території СНД, а також обіцяє найближчим часом розповісти про плани на виробництво нішевого контенту виключно для інтернет-аудиторії.

Фото: Megogo

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY