detector.media
07.07.2016 13:53
СБУ звинувачує мешканця Чернігова в антиукраїнській пропаганді в соцмережах
СБУ звинувачує мешканця Чернігова в антиукраїнській пропаганді в соцмережах
Служба безпеки України повідомляє про відкриття кримінального провадження проти мешканця Чернігова, який підозрюється у веденні антиукраїнської пропаганди в соціальних мережах.

Про це повідомляє Прес-центр СБУ.

За даминими СБУ, в 2016 році непрацюючий мешканець Чернігова через соціальні мережі познайомився з адміністратором однієї з сепаратистських груп з Санкт-Петербурга (Росія). Він погодився поширювати у мережі інформацію, яка дискредитувала Збройні сили України та популяризувала терористичні організації «ДНР/ЛНР». Агітатор також збирав та передавав куратору дані про суспільно-політичну ситуацію в регіоні.

Під час обшуку за місцем проживання зловмисника співробітники спецслужби вилучили комп’ютерну техніку з доказами здійснення антиукраїнської пропаганди.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України.

Триває досудове слідство.

Нагадаємо, 3 липня співробітники Служби безпеки України затримали в київському аеропорту «Бориспіль» харківського блогера Андрія Бородавку, який підозрювався в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України і довгий час переховувався на території Російської Федерації.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY