detector.media
07.07.2016 12:00
Призначено нових керівників російської редакції РБК
Призначено нових керівників російської редакції РБК
Новими «керівниками об'єднаної редакції» холдингу РБК в Росії призначені Єлизавета Голікова та Ігор Тросніков, які раніше працювали в ТАСС.

Про це повідомляють «Ведомости».

Єлизавета Голікова та Ігор Тросніков призначені «керівниками об'єднаної редакції» російського холдингу РБК. Раніше вони були редактори газети «Коммерсантъ» і до останнього часу працювали в ТАСС. До своїх обов'язків новопризначені керівники приступлять 14 липня.

Як повідомляється на сайті, 2014 року колишній шеф-редактор РБК Єлизавета Осетинська створила об'єднану редакцію, яка створювала контент для сайту, газети і журналу.

Нагадаємо, колишній керівник редакції РБК Роман Баданін з 25 липня обійматиме посаду головного редактора російського телеканалу «Дождь». Про його звільнення з РБК стало відомо в травні 2016 року. Тоді, нагадаємо, з холдингу були звільнені також шеф-редактор холдингу Єлизавета Осетинська і головний редактор газети РБК Максим Солюс.

Нагадаємо, 12 травня стало відомо, що МВС РФ перевірить гендиректора РБК Миколу Молибога і віце-президента ОНЕКСІМ Дерка Сауера у справі про шахрайство. За даними інформаційного агентства RNS, справу порушено за заявою колишнього акціонера «Байт-Телеком» Олександра Панова.

У справі також перевірять першого заступика гендиректора РБК Катерину Круглову, фінансового директора РБКІгоря Селіванова, заступника гендиректора РБК з технологійОлександра Кононенка

За даними джерел «Медузи»  у групі ОНЕКСІМ, ФСБ та в оточенні бізнесменаМихайла Прохорова, обшуки в компаніях підприємця санкціонував особисто президент Росії.  Володимир Путін був обурений публікаціями РБК, присвяченими його родині. Йому не сподобалися матеріали розслідування про ймовірну доньку Путіна Катерину Тихонову, а також стаття про бізнес можливого зятя Путіна Кирила Шамалова й публікації про «панамські архіви», де знайшовся близький друг Путіна.  Прес-секретар президента Дмитро Пєсковзаявляв, що Кремль не бере участі у тиску на Михайла Прохорова. 

У холдинг РБК входить кілька ЗМІ – однойменний сайт, газета, журнал і телеканал, а також інтернет-видання про високі технології «Cnews».

На фото – редакція РБК

Фото – «Ведомости»

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY