detector.media
06.07.2016 14:32
Рекламні видатки Мінінформполітики склали за півріччя понад 150 тисяч гривень
Рекламні видатки Мінінформполітики склали за півріччя понад 150 тисяч гривень
Бюджетні видатки на рекламні продукти Міністерства інформаційної політики України у першому півріччі цього року становлять 176 549 грн. Така інформація міститься на порталі використання публічних коштів.

Про це повідомляє #Точно - проект «Радіо Свобода».

Більшу частину цих коштів на суму понад 88 тис. грн. отримало товариство з обмеженою відповідальністю «Альфа Медiа Груп ЛТД». Зокрема, 56 тис. грн.у міністерстві сплатили за друк матеріалів про переваги контрактної армії, 16 тис. грн.  – за презентаційні звіти міністерства, 10 тис.– за каталоги «Міфи про Крим», 5,5 тис. грн. -  за виготовлення нагрудних значків.

52 тис. грн.  Мінінформполітики сплатило за підготвку фотоальбому «Піски. Світлини визвольної війни» на рахунок  ТОВ ««ПК» Типографiя вiд «А» до «Я»».

Загалом у 2016 році на роботу Мінінформполітики в бюджеті закладено понад 112 млн. грн. , з яких 15,6 млн. грн. виплатять заробітною платою, а 1,7 млн. витратять на оплату комунальних послуг. Більш ніж 108 млн. грн.  складуть видатки, направлені на виробництво та трансляцію телерадіопрограм для державних потреб, а також - на збирання, обробку та розповсюдження офіційної інформації.

Відповідно до звітів Держказначейства, за перший квартал цього року на діяльність Мінінформполітики було витрачено з бюджету понад 16 млн. грн.

Нагадаємо, заступниця міністра інформаційної політики Тетяна Попова заявила, що міністерство шукає донорську підтримку для регіональних ЗМІ в Донецькій, Луганській областях. За її словами, в бюджеті Мінінформполітики коштів на підтримку регіональних ЗМІ немає, а іноземні інвестори йдуть лише в ті регіони України, «де є спокій і гарантії». Водночас міністерство розробило проект фінансової допомоги виданням Донецької і Луганської області, який презентується закордонним донорам.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY