detector.media
05.07.2016 12:05
НЛО TV шукає ведучу ранкового шоу «Пробуддись»
НЛО TV шукає ведучу ранкового шоу «Пробуддись»
Телеканал НЛО TV оголошує кастинг для пошуку ведучої прямих ефірів ранкового шоу «Пробуддись», які стартують в осінньому сезоні.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Продюсер і ведучий шоу Олексій Дурнєв заявляє, що розшукує напарницю - дівчину, яка зможе здивувати його і «заряджати» глядача. «Кастинг триватиме, поки не знайду ту саму!», - сказав Олексій Дурнєв.

Основні вимоги до кандидаток: дівчина з привабливою зовнішністю, прекрасне почуття гумору, артистичність, гнучкість розуму і вміння швидко орієнтуватися. Крім того, ведуча повинна бездоганно говорити українською мовою, бути готовою до того, що в студії потрібно з'являтися з самого ранку.

Для того, щоб пройти кастинг, потрібно скинути на пошту klz05@ukr.net таку інформацію: прізвище, кілька фотографій, контактний номер і коротке пояснення, чому саме кандидатка претендує на посаду телеведучої.

Нагадаємо, у травні на телеканалі НЛО TV почалися зйомки нового сезону серіалу «СишИшШоу». У третьому сезоні проект змінить назву на «СишИшШоу. Бар» у зв'язку з тим, що головні герої потрапляють в нові обставини.

На фото - Олексій Дурнєв

Фото: НЛО TV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY