detector.media
03.07.2016 13:00
У Москві скасували музичний фестиваль Outline за кілька годин до початку
У Москві скасували музичний фестиваль Outline за кілька годин до початку
У Москві Прокуратура скасувала фестиваль електронної музики Outline, який повинен був пройти на Московському заводі автоматичних ліній і спецeстанків в ніч на 3 липня.

Про це пише BBC.

Як повідомляється, фестиваль скасувала Прокуратура у зв'язку з неузгодженістю з міською владою. Представники мерії заявили, що організатори фестивалю не виконали вимог щодо пожежної безпеки приміщення.

«Увага! Фестиваль не відбудеться через незалежні від організаторів причин. Гроші за квитки будуть повернуті», – написали організатори фестивалю в Facebook.

Квиток на захід купили понад 10 тисяч осіб, і в попередні два роки він пройшов без складнощів. Частину виступів організатори намагаються перенести на інші майданчики.

Скасування Outline викликала активне обурення користувачів соцмереж.

«Фестиваль Outline – більше ніж фестиваль, це маніфест сучасної цифрової культури. Його не можна скасувати або заборонити, він в головах і серцях набагато більшого числа людей, ніж тих, хто зумів купити квитки», – написав у Facebook Іван Поліський, син засновника «Нікола-Лінивця» Миколи Поліського, організатор «Ночі нових медіа», що проходить в Нікола-Лінивців з 2012 року.

Як пише видання, організатори фестивалю закликали власників квитків не влаштовувати масових зібрань на майданчику фестивалю, побоюючись, що міська влада може угледіти в скупченні людей несанкціонований мітинг.

Третій Outline мав початися о 22:00 в Москві в ніч на 3 липня. На шести сценах повинні були виступити The Residents, Soundwalk Collective, Daniel Bell, Byetone, Філіп Горбачов та інші артисти.

Фестиваль Outline проводиться з 2014 року. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY