detector.media
01.07.2016 18:48
Провайдер Xtra TV додав до пакету популярні пізнавальні телеканали
Провайдер Xtra TV додав до пакету популярні пізнавальні телеканали
З 1 липня супутниковий провайдер Xtra TV додає до свого пакету каналів «Світогляд» дев’ять найвідоміших пізнавальних телеканалів.

Про це повідомляє прес-служба провайдера.

Глядачам стали доступні програми телеканалів National Geographic, Nat Geo Wild, History, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, Travel Channel, Food Network і Fine Living. Вартість підписки на новий тарифний пакет складає 49 грн. на місяць.

Як й інші тарифні пакети, «Світогляд» буде доступний для перегляду в мобільному додатку Xtra TV для смартфонів і планшетів, з функціями TV-запис і TV-пауза прямого ефіру, EPG і т.д.

«Ми активно працюємо над створенням найкращої пропозиції для супутникових абонентів в Україні. Раніше користувачі Xtra TV отримали ексклюзивний футбол і преміум-кіно. Тепер наші глядачі зможуть дивитися дев’ять найпопулярніших пізнавальних каналів у світі», - сказав Георгій Барзашвілі, директор «Діджітал Скрінз», що є компанією-власником бренду Xtra TV.

Нагадаємо, кінокомпанія Film.ua Group і компанія-агент з дистрибуції «Віа Медіа» розпочали співпрацю в сфері поширення телевізійного продукту на території України. Завдяки цьому платний телеканал серіалів FilmUADrama розширить свою присутність в пакетах національних провайдерів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY