detector.media
01.07.2016 17:34
Валерій Калниш очолить редакцію «РБК-Україна»
Валерій Калниш очолить редакцію «РБК-Україна»
З 1 серпня колишній головний редактор «Радио Вести» Валерій Калниш розпочне роботу на посаді головного редактора об’єднаної редакції порталу «РБК-Україна».

Про це повідомляє «РБК-Україна».

Нинішній керівник редакції «РБК-Україна» Денис Безлюдько переходить на посаду заступника генерального директора. Нагадаємо, що пан Безлюдько став головним редактором інформаційного агентства «РБК-Україна» у вересні 2015 року, замінивши на цій посаді Антона Подлуцького, який став шеф-редактором «РБК-Україна».

У минулому Валерій Калниш працював головним редактором газети «Коммерсантъ-Украина», інтернет-видання «Апостроф» і «Радио Вести». З «РБК-Україна» він співпрацював в якості автора аналітичних матеріалів та інтерв’ю.

У газеті «Коммерсантъ-Украина» пан Калниш працював з моменту її заснування у 2005 році до її закриття в березні 2014 року, останні півтора роки був її головним редактором.

У березні 2014 року він став заступником головного редактора «Радио Вести». У серпні 2014 року очолив новостворене інтернет-видання «Апостроф», звідки звільнився через місяць і став ведучим «Радио Вести». У серпні 2015 року пана Калниша призначили головним редактором «Радио Вести». У березні 2016 року він залишив цю посаду, але продовжив роботу радіоведучим. 24 червня він остаточно звільнився з радіостанцій.

Фото - "РБК-Україна"

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY