detector.media
01.07.2016 17:02
15 липня – показ документального фільму «Крим. Як це було»
15 липня –  показ документального фільму  «Крим. Як це було»
15 липня Український кризовий медіа-центр разом із творчим об’єднанням «#Babylon'13» покажуть повнометражний документальний фільм «Крим. Як це було», презентований минулого року.

Про це повідомляють організатори заходу в своєму прес-релізі.

Як зазначено в релізі, фільм викликав неабиякий інтерес в української та зарубіжної публіки, різні точки зору. Тому, після перегляду, як анонсують організатори, відбудеться дискусія на тему «Крим. Що далі?»

«Отже, запрошуємо Вас на подію і будемо щиро раді Вашому подальшому активному долученню до обговорення», – зазанчають організатори перегляду.

Серед запрошених гостей – дипломати, військові експерти, представники ВМСУ та Генерального Штабу, правозахисники, активісти, волонтери. Модератор заходу – Богдан Яременко (ГО «Майдан закордонних справ»).

Фільм демонструватиметься мовою оригіналу з англійськими субтитрами.

Перегляд кінострічки відбудеться в Києві 15 липня о 18 годині в культурному центрі «Американський дім» (вул.Пимоненка, 5). Захід триватиме майже три години.


Для входу в Американський дім потрібно мати із собою внутрішній чи закордонний паспорт, або посвідчення водія. Підтвердтити участь можна  за тел. 096 708 81 23, або електронною адресою:  raiznatalya@gmail.com 

Нагадаємо, фільм «Крим. Як це  було» – це історія офіцерів, солдатів і матросів, які під час окупації Росією Криму не змінили своєї присяги на вірність народу України. Режиссерував кінострічку Костянтин Кляцкін – один з режисерів документального фільму # Babylon'13 про події на Майдані «Зима, що нас змінила».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY