detector.media
29.06.2016 18:47
«Едіпресс Україна» запустив англомовний інтернет-ресурс
«Едіпресс Україна» запустив англомовний інтернет-ресурс
Видавничий дім «Едіпресс Україна» запустив англомовний інтернет-ресурс lifestyle-тематики Destinations, повідомляє прес-служба компанії.

Інтернет-ресурс Destinations.com.ua має на меті рекомендувати найкраще в Україні через редакційні огляди та інтерв’ю з лідерами думок – українцями та іноземцями, які люблять Україну. Місія спрямованого на туристів проекту – відкрити Україну через досвід і враження реальних людей. Головний редактор видання – Анна Виштак.

«Ресурс розповідає про те, як провести час у нашій країні на гідному рівні. Крім того, його цінність у тому, що він знайомить читача з видатними українцями й іноземцями, які задають тон у різних сферах діяльності», - каже генеральний директор «Едіпресс Україна» Інна Катющенко.

Найближчим часом на ресурсі запланована поява корисних сервісів і російськомовної версії.

Нагадаємо, в лютому 2016 року швейцарська медіагрупа Edipresse Group зменшила свою частку в структурі власності українського видавничого дому «Едіпресс Україна» зі 100% до 25%. 75% компанії стало належати генеральному директору Інні Катющенко, яка керує компанією з 2003 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY