detector.media
29.06.2016 18:30
Новий канал знімає романтичне реаліті з «красунчиком Даніелем»
Новий канал знімає романтичне реаліті з «красунчиком Даніелем»
Новий канал знімає романтичне реаліті «Кохання на виживання», яке вийде в ефір восени. Проект є власною розробкою мовника, повідомляє прес-служба Нового каналу.

Реаліті знімає творче об’єднання Нового каналу на чолі з Лорою Мальцевою. Зйомки відбуваються в Таїланді. Учасники проекту – закохана пара – зможуть не лише випробувати свої почуття, а й виграти головний приз – 100 тисяч гривень на весілля мрії. Вони вирушають у подорож до Таїланду, де на них чекають екстремальні конкурси, перевірки ревнощами й побутом.

«Зазвичай люди одружуються, а потім вирушають у весільну подорож. Ми робимо навпаки. До рішення офіційно укласти шлюб відправляємо наших героїв у подорож, яку вони не забудуть ніколи, – розповідає керівник творчого об'єднання Лора Мальцева. – Пари чекають серйозні випробування, в яких вони на 100% зможуть перевірити і одне одного, і свої почуття. Вони пройдуть через усе, що може спокусити людину. Випробування на сміливість, готовність робити вчинки, миритися з недоліками. Ми дізнаємося про зради і розповімо про них партнерові. З'ясуємо, чи може хлопця захопити вродливіша дівчина, ніж його обраниця. Ми влаштуємо ситуації, в яких людині треба зробити вибір на користь нових захоплень або майбутньої сім'ї. Це проект про кохання, про справжнє кохання. Реаліті, яке розкриває і перевіряє справжність почуттів».

Ведучий проекту – одесит з ліванським корінням, ведучий і ресторатор Даніель Салем (на фото), за освітою – мікрохірург-офтальмолог. «Я вів дві передачі в Одесі. Одна називалася «Красунчик Даніель». Доводилося ходити по різних заходах і робити опитування: «що вас привело на цю вечірку?», «А що це на вас надіто» і таке інше. А потім я став ведучим передачі «Буржуазія». На цьому телекар'єра закінчилася. Зараз у мене два тематичні бари в Одесі – рок-бар Burbon із татуювальнею всередині і музичний CentralBar із барбершопом – перукарнею для чоловіків», – розповідає про свій досвід Даніель Салем.

«Даніель – адвокат диявола, суддя, найкращий друг і каратель для учасників, – описує амплуа ведучого пані Мальцева. – У нього бувають і задушевні чоловічі розмови з героями за чаркою оковитої. І втішні бесіди з героїнею, і батьківські розмови з обома. За пари він уболіває всією душею, не дає опустити руки».

Головний приз проекту – 100 тисяч гривень. Ці гроші лежать у п'яти закритих скриньках. Щоб зібрати всю суму, пара має виграти п'ять ключів, пройшовши п'ять випробувань: екстремальне, побутове, сімейно-етнічне, перевірку на уважність і «Скелети в шафі». Якщо, наприклад, пара збирає лише три ключі, то й відкриває лише три скриньки.

«Найцікавіше, що у фіналі гроші йдуть на другий план. Молоді люди так оголюють свої душі, розкривають таємниці і секрети, що гроші – вже не головне. Головне – дізнатися, чи варто їм бути разом, і чи можуть вони приймати одне одного такими, які є», – анонсує керівниця проекту.

Нагадаємо, до осіннього сезону Новий канал готує шоу «Зірки під гіпнозом» за французьким форматом Stars Sous Hypnose виробництва творчого об’єднання на чолі з Оленою Маторіною та другий сезон серіаліті «Київ вдень і вночі» виробництва творчого об'єднання під керівництвом Ксенії Бугримової.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY