detector.media
29.06.2016 17:50
У День Незалежності «1+1» покаже телеверсію концерту «Океану Ельзи»
У День Незалежності «1+1» покаже телеверсію концерту «Океану Ельзи»
До 25-річчя Незалежності України, 24 серпня, телеканал «1+1» покаже глядачам спеціальний проект «Океан Ельзи. Без меж» – телеверсію концерту гурту в Дніпрі у рамках «Світового туру 2016-2017». Канал обіцяє унікальну відеографіку та спецефекти.

Про це повідомляє прес-служба  «1+1».

За інформацією телеканалу, супроводжувати концертні номери «Океану Ельзи» у телеверсії будуть сюжети про маленьких і дорослих українців, які живуть на Заході та Сході, а також в інших країнах світу, чиє життя змінила творчість гурту.

Як повідомляє телеканал, кожен може стати частиною цього проекту та розказати свою особисту історію «1+1», надіславши її творцям фільму.

Виробництвом спецпроекту до Дня Незалежності займається «1+1 Продакшн».

«Музика «Океану Ельзи» є визначальною для України. Під пісні найпопулярнішого гурту ми закохуємося, мріємо, сумуємо, радіємо, віримо в себе і свою країну. Ми дуже старалися створити гідну візуалізацію віршам і музиці Святослава Вакарчука, хотіли підкреслити актуальність української культури, мистецтва. У сценічній графіці ми покажемо глядачам інтерпретацію картин Марії Примаченко, Тараса Шевченка», –  розповідає генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна.

Днями на каналі стартувала святкова програма з промо-компанії. В її рамках був презентований перший відеоролик із ведучими «1+1» та кадрами знакових місць України, що увійшли до проекту «Моя країна».

Також у День Незалежності «1+1» покаже документальне розслідування власного виробництва про історію України (подробиць прес-служба поки не повідомляє), спеціальні випуски ТСН та фільми.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY