detector.media
26.06.2016 18:06
Стець повідомив про нову комунікаційну кампанію України в Європі щодо проблеми Криму
Стець повідомив про нову комунікаційну кампанію України в Європі щодо проблеми Криму
Міністр інформаційної політики України Юрій Стець заявив про плани проведення в Європі великої комунікаційної кампанії щодо проблеми окупації Криму Росією.

Про це він заявив в ефірі каналу «112 України».

Юрій Стець заявив, що деякі політичні сили в Європі прагнули б забути про окупацію українського Криму Росією. Міністр  зазначив, що запланована його міністерством велика комунікаційна компанія,  має на меті цьому завадити.

Міністр Стець також поздоровив українців з Днем кримськотатарського прапора, який відзначається сьогодні, 26 червня.

День кримськотатарського прапора — день шанування національного прапора кримських татар, корінного народу Криму. Відзначається 26 червня з 2010 року.

Нагадаємо, 5 травня Міністерство інформаційної політики України (МІП) презентувало комунікаційну кампанію «18 травня ми всі – кримські татари» до роковин геноциду кримських татар – депортації 18 травня 1944 року. Кампанія 2016 року відбувалася під гаслом «Я пережив геноцид». Її мета – інформування українців та міжнародної спільноти про трагедією депортації, яку пережили кримські татари в 1944 році. Комунікаційна кампанія складалася з відеороликів, бордової кампанії та фотовиставки.

Фото: «112 Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY