detector.media
26.06.2016 13:39
До 20 липня – реєстрація на Третю Літню школу практичної журналістики
До 20 липня – реєстрація на Третю Літню школу практичної журналістики
Волинська незалежна медіапрофспілка у партнерстві з Волинським прес-клубом і медіа-холдингом «Сім’я і дім» оголошують про набір у Третю Літню школу практичної журналістики.

До участі в Школі запрошують  всіх, хто хоче більше дізнатися про практичну журналістику – студентів вищих навчальних закладів, коледжів, громадських активістів, журналістів-початківців.

На заняттях у Школі, зокрема, йтиметься про те, як і де шукати інформацію, як написати матеріал, який би «продавав» себе і видання, як і що писати про різні управлінські структури, як проводити журналістські розслідування, які підводні камені чекають на журналістів у спілкуванні і створенні матеріалу і що робити, коли їм перешкоджають у професійній діяльності та інше.

Заняття триватимуть із 25 по 30 липня.

Для участі в Школі потрібно заповнити заявку та надіслати її до 20 липня включно на електронну адресу volnmp@gmail.com  із темою листа «На Літню школу практичної журналістики».

У заявці потрібно зазначити:

  1. Прізвище та ім’я.
  2. Контактні дані (телефон, e-mail);
  3. Місце навчання, курс
  4. Мотиваційне повідомлення (на один абзац), чому ви хочете взяти участь у Літній школі практичної журналістики.

Навчання у Школі безоплатне. Оргвнесок складає 50 грн, який відібрані учасники зможуть здійснити на першій ознайомчій зустрічі.

Із додатковими запитаннями можна звертатися до координатора Школи Наталки Пахайчук за тел.: (098) 02-767-97, або писати на e-mail: volnmp@gmail.com .

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY