detector.media
22.06.2016 14:09
СБУ відмовляється коментувати затримання бойовиками журналістки з Івано-Франківська
СБУ відмовляється коментувати затримання бойовиками журналістки з Івано-Франківська
Речниця СБУ Олена Гітлянська вважає повідомлення сепаратистів «ЛНР» про затримання івано-франківської журналістки Ольги Сворак (Богданової) за підозрою у шпигунстві фейком і заявляє, що Служба безпеки не коментуватиме цю інформацію.

Про це Олена Гітлянська написала у своєму Facebook.

«Росія продовжує вести проти нашої держави інформаційну війну – у ЗМІ поширюються все нові й нові фейки. Наприклад, учора з’явилось повідомлення про затримання терористами ЛНР української журналістки Ольги Богданової за підозрою в шпигунстві. Це «повідомлення» дуже зацікавило українські медіа. Водночас, хочу наголосити, що Служба безпеки України не коментуватиме кожен фейк, який продукують антиукраїнські сили», - заявила вона.

Нагадаємо, бойовики угруповання «ЛНР» заявили про затримання української журналістки із Івано-Франківська, кореспондентки інформаційного ресурсу «Голос-інфо» Ольги Богданової. Бойовики звинувачують її у шпіонажі. У розповсюдженому бойовиками відео вона заявляє, що співпрацювала з СБУ.

Голова Всеукраїнського об’єднання «Голос» Ростислав Гудзінський і головний редактор газети «Голос народу Івано–Франківщини» Віталій Чорненький підтвердили, що мешканка Івано-Франківська Ольга Сворак (Богданова), про затримання якої повідомили бойовики «ЛНР», дійсно є кореспондентом газети «Голос народу Івано–Франківщини» та інтернет видання «Голос-інфо». Вони також зазначили,  що зізнання жінки могли бути отримані під тиском, і заявили, що будуть домагатися її звільнення.

На фото – Ольга Сворак (Богданова)

Фото: stanislavske.tv

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY