detector.media
22.06.2016 11:52
«Квартал-95» знімає новий політичний ситком «Недотуркані»
«Квартал-95» знімає новий політичний ситком «Недотуркані»
Студія «Квартал-95» розпочала зйомки нового комедійного серіалу «Недотуркані» про «нелегке» життя народних обранців.

Про це повідомляє прес-служба студії та видання Ivona.

У новому ситкомі з іронією і гумором показане приховане від очей сторонніх життя Верховної Ради України з усіма його недоліками - корупцією, хабарництвом, кумівством, кулуарною дипломатією, некомпетентністю і лицемірством.

Перший сезон ситкому налічує 24 серії по 25 хвилин. Продюсерами виступили Володимир Зеленський, Андрій Яковлєв, Сергій Шефір, Борис Шефір, які працювали над серіалами «Свати» і «Слуга народу».

Головний герой ситкому - депутат зі стажем Дмитро Гришко, на якого ніяка політична подія в країні вплинути не може. Він все одно залишається депутатом, якого любить народ. Є депутат Хабарчук, якого заарештовують в кожній серії за хабарі, але в наступній серії він знову присутній на засіданні Ради. Катерина Диня - це дівчина модельної зовнішності з інтелектом близкь нуля, але є депутаткою і не останньою у списку. Є у ситкомі і депутат-націоналіст Бриль, і депутат в опозиції Хренов.

Актор Дмитро Суржиков, який зіграв головну роль в серіалі, зізнався, що робота над проектом далася йому важко.

«Це найстрашніший проект в моєму житті. Була придумана така форма, як у "Картковому будиночку", коли головний герой розмовляє з глядачем безпосередньо. І коли ми тільки розмовляли про цей проект, я з легкістю погодився, а коли я прийшов на майданчик, виявилося, що це неймовірно важко. Обсяги тексту і обсяги сцен - це дуже складно влаштується. Замахнулися ми дуже серйозно. Мої улюблені сцени з блогером, коли я його вбиваю», - поділився актор.

Вихід серіалу планується в осінньому сезоні.

Нагадаємо, європейський дистриб'ютор компанія Eccho Rigts представила під час міжнародного телеринку MIP TV 2016 у Каннах (Франція) український серіал «Слуга народу» виробництва студії «Квартал 95» серед новинок, які найближчим часом буде продавати на всі території. Напередодні MIP TV студія «Квартал 95» і Eccho Rigts підписали контракт про спільну дистрибуцію формату і готового серіалу «Слуга народу».

На фото – кадр зі зйомок

Фото: «Квартал-95»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY