detector.media
21.06.2016 18:19
Студія «Квартал 95» запустить свій канал з іншим партнером замість Film.ua
Студія «Квартал 95» запустить свій канал з іншим партнером замість Film.ua
Студія «Квартал 95» і медіагрупа «1+1 медіа» оголосили про запуск спільного проекту – супутникового каналу «Квартал ТВ».

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

Раніше цей телеканал студія «Квартал 95» мала наміри запускати разом з Film.ua Group, але домовленості було скасовано.

В «1+1 медіа» заявили, що цей проект буде реалізований у межах багаторічного стратегічного партнерства. Запуск каналу заплановано на серпень 2016 року.

«Квартал ТВ» – розважальний канал, орієнтований на молоду аудиторію з почуттям гумору, що веде активний спосіб життя. Цільова аудиторія каналу – глядачі віком від 14 до 49 років. Програмна сітка каналу буде сформована з шоу, фільмів, серіалів, анімаційних проектів студії «Квартал 95», а також спеціально придбаного контенту західних виробників. Канал мовитиме у форматі Full HD без реклами та буде доступний за передплатою.

За словами художнього керівника студії «Квартал 95» Володимира Зеленського, у бібліотеці студії – понад тисячу годин проектів власного виробництва. «Ми віримо в потенціал цього проекту, впевнені в тому, що апробований світовий досвід платного ТБ із часом стане звичним для українських глядачів, які зможуть дивитися цікавий і якісний контент без реклами. Ми хочемо, щоб Квартал ТВ” дивилися всі наші глядачі, де б вони не були», – зазначив він.

Генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко відзначив, що в компанії, котра виробляє контент, з'являється власний канал. А група «1+1 медіа» надасть підтримку в доставці сигналу і дистрибуції мовника: «Ми будемо використовувати ті напрацювання і можливості, які існують у каналів групи “1+1 медіа” з точки зору дистрибуції сигналу, пакетування програмного продукту і його просування для аудиторії».

Нагадаємо, у грудні 2015 року стало відомо про наміри групи компаній Film.ua та студії «Квартал 95» запустити спільний канал. Тоді заснована Film.ua компанія «Справжні канали», яка навесні 2015 року отримала ліцензії на два телеканали з назвами FilmUAction та FilmUAmour, змінила склад власників: ними стали Сергій Созановський і Віктор Мірський, партнерами яких стали представники студії «Квартал 95» – Володимир Зеленський, Борис Шефір, Сергій Шефір та Андрій Яковлєв. А назву каналу FilmUAction в ліцензії було змінено на Kvartal TV. Однак спільний канал так і не почав мовлення.

У червні 2016 року представники «Кварталу 95» вибули зі складу власників ТОВ «Справжні канали». А сам канал Kvartal TV було перейменовано назад на FilmUAction. На засіданні Нацради з питань телебачення і радіомовлення представники компанії пояснили, що Film.ua і «Квартал 95» не дійшли спільних умов співпраці, тому шляхи компаній розійшлися.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY