detector.media
21.06.2016 13:35
Нацрада нагадала мовникам про два дні пам’яті цього тижня
Нацрада нагадала мовникам про два дні пам’яті цього тижня
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення нагадує мовникам, що цього тижня в Україні відзначаються два дні пам’яті, у зв’язку із чим необхідно внести зміни до сіток мовлення.

22 червня відзначається День пам’яті загиблих у роки Другої світової війни, а 23 червня – День пам’яті з нагоди 75 років із часу масових розстрілів політичних в’язнів на Західній Україні протягом червня – липня1941 року.

Нацрада рекомендує при плануванні програм і передач на ці дні керуватися Правилами ведення мовлення на теле- і радіоканалах у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам’яті. Згідно з цим документом у день пам’яті телерадіоорганізації зобов’язані:

Нагадаємо, 16 червня Нацрада призначила позапланові перевірки чотирьох телеканалів – «UA:Перший», Перший діловий, Dobro і «Малятко-TV» – через недотримання ними Правил ведення мовлення в дні трауру та дні пам’яті 18 травня (День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу) і 25 травня (День скорботи та пам’яті 90 років з дня вбивства Симона Петлюри).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY