detector.media
21.06.2016 12:06
Канал «24» покаже документальний «Фільм 20» про поранених у боях на Донбасі
Канал «24» покаже документальний «Фільм 20» про поранених у боях на Донбасі
27 червня на телеканалі «24» відубдеться телевізійна прем’єра документальної стрічки «Фільм 20» виробнцтва «Знімального цеху Артура Якубова». У травні канал демонстрував іншу роботу кіностудії – документально-ігровий фільм «Справжня Русь».

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Фільм 20» розповідає історію кількох українських солдатів, що отримали поранення на полях битв на Донбасі.  Історії, сповнені суму і жалю, торкаються не лише життя захисників України,  але й їхніх сімей.  Поранені лікуються і проходять реабілітацію у військових госпіталях. Їх рідні і близькі перебувають поруч з ними і підтримують в цей складний час. 

За словами Артура Якубова, автора сценарію і режисера фільму, зняти цю стрічку  його попросили волонтери з військового госпіталю. «Знімальний цех» працював над фільмом у 2014 і 2015 роках.

Стрічка вийде в ефірі о 18.30.

Нагадаємо, 17 червня журналістів «24 каналу» були затримані українськими прикордонниками під час зйомки сюжету про контрабанду на українсько-угорському кордоні у пропускному пункті «Лужанка». На них склали адміністративний протокол про протиправне перебування поблизу державного кордону та встановили штраф у розмірі 119 гривень.

Фото: кадр з фільму

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY