detector.media
19.06.2016 14:00
Помер продюсер Film.ua Володимир Іссат. Похорон і прощання – в Мінську (ДОПОВНЕНО)
Помер продюсер Film.ua Володимир Іссат. Похорон і прощання – в Мінську (ДОПОВНЕНО)
Сьогодні, 19 червня, стало відомо, що на 61-му році життя помер креативний продюсер групи компаній Film.ua Group Володимир Іссат.

Про це повідомляє Film.ua Group на своїй сторінці у Facebook.

На особистій сторінці Володимира Іссата друзі та колеги залишають повідомлення зі словами скорботи.

Як повідомили «Детектор Медіа» в Film.ua Group, похорон продюсера відбудеться 21 червня у Мінську.

Студія Film.ua організовує 20 червня транспорт для поїздки до Мінська на похорон і просить усіх, хто особисто хоче попрощатися з ним та поїхати на похорон, звертатися до Альони Стародубової (astarodubova@film.ua; 0677309849). Виїзд планується на вечір понеділка, 20 червня.

Прощання з Володимиром Ісстом відбудеться у вівторок, 21 червня, о 13:00 у Мінську за адресою: с. Новинки, Північне кладовище, великий ритуальний зал крематорія.

Володимир Іссат народився в 1956 році у Владивостоці. Закінчив Ленінградський державний інститут театру, музики та кінематографії.

Працював режисером і сценаристом документального кіно в Білорусі, головним режисером Білоруського телебачення і директором телевиробництва в «Белтелерадиокомпании». Із середини 2000-х років працював в Україні у Film.ua Group продюсером, виконавчим продюсером і креативним продюсером серіалів.

Редакція «Детектора медіа» висловлює співчуття рідним, друзям і колегам Володимира Вікторовича Іссата. Світла йому пам'ять!

Фото - Сергій Карій

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY