detector.media
16.06.2016 15:39
Телепрем’єра української анімації «Микита Кожум'яка» відбудеться на Новому каналі
Телепрем’єра української анімації «Микита Кожум'яка» відбудеться на Новому каналі
Український анімаційний фільм «Микита Кожум'яка» виробництва кінокомпанії Panama Grand Prix, який повинен вийти в прокат в грудні 2016 року, вийде в ефірі Нового каналу.

Про це заявляє прес-служба телеканалу.

Анімаційний фільм знімається за мотивами книги Антона Сіяніки «Микита Кожум'яка». У міжнародному прокаті стрічка демонструватиметься під назвою «Прокляття дракона».

Сюжет анімаційного фільму «Микита Кожум'яка» продовжує історію відомого героя Кирила Кожум'яки, який переміг останнього Змія.  Головним героєм цієї історії став його 12-річний син Микита, який не володіє надзвичайною фізичною силою батька і тільки завдяки силі характеру повинен перемогти Змія і врятувати світ .

Як повідомили в студії Panama Grand Prix, фільм «Микита Кожум'яка» взяв участь в Каннському кіноринку і отримав контракти на кінотеатральний показ в 15 країнах світу, зокрема в Великій Британії, Китаї, Японії, Південній Кореї, Польщі, Болгарії, Туреччині.

Робота над мультфільмом розпочалася у 2009 році, бюджет – чотири мільйони доларів. Команда проекту планує залучити до перегляду в Україні щонайменше один мільйон глядачів.

«Це перша світова прем'єра повнометражного українського 3D-мультфільму. Тому я зовсім не боюся конкуренції. Вважаю, що "Микиту Кожум'яку" за це можна запросто вже вносити до Книги рекордів Гіннеса», - заявив на презентації проекту актор і режисер Віктор Андрієнко, автор комедійних сцен фільму.

Продюсер фільму Дмитро Белінський розповів на прес-конференції, що для створення мультфільму залучені професіонали не лише з України, а й із США. Через те, що прем'єра буде світовою, мовою оригіналу вирішили зробити англійську. Адаптацією сценарію зайнялася компанія зі США, а озвучували героїв відомі американські актори, чиї імена творці поки що тримають у секреті.

В українській версії головних героїв озвучать Віктор Андрієнко, Руслана Писанка та Сергій Сивохо, Василь Вірастюк.

Під час презентації

«Дуже приємно усвідомлювати, що це американські актори озвучували нас! Що їх підбирали під нас, що вони залишають у сценарії ті жарти, які придумали ми. Це щось неймовірне. Почуваємося частиною Голлівуду», – сказав Віктор Андрієнко.

«Запевняю вас: це особливий проект. Аналогів йому у нас у країні немає. Залишається зробити так, щоб аналогів не було і в світі», - сказав актор Сергій Сивохо.

Режисер фільму - Манук Депоян. Постановник анімаційних сцен - Віктор Андрієнко. Художник-постановник - Сергій Могильний. Сценаристи - Олена Шульга, Світлана Куценко. Композитор - Сергій Круценко. Продюсери - Дмитро Бєлінський, Ігор Рома, Ірина Манжосова.

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY