detector.media
16.06.2016 14:26
СБУ заявляє, що два столичні телевізійники могли мати стосунок до розповсюдження наркотиків
СБУ заявляє, що два столичні телевізійники могли мати стосунок до розповсюдження наркотиків
Служби безпеки України заявляє, що перекрила канал постачання в Україну особливо небезпечної психотропної речовини МДМА (екстазі) з однієї з країн Західної Європи. За підозрою у замовленні наркотику з-за кордону через інтернет затриманий 25-річний колишній працівник провідного українського телеканалу.

Про це повідомляє Прес-центр СБУ.

Оперативники спецслужби затримали підозрюваного у приміщенні одного з поштових відділень Києва під час отримання посилки, в якій містилося 100 таблеток екстазі.

Під час обшуку в орендованій квартирі в Шевченківському районі столиці правоохоронці вилучили ще 66 таблеток МДМА.

Слідчі Головного управління СБУ у Києві та Київській області проводять досудове розслідування за ч. 2 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів) Кримінального кодексу України.

На причетність до трафіку психотропів перевіряється також співробітник цього ж телеканалу, який мешкав із затриманим в одній квартирі.

Прес-центр СБУ опубліковав фото підозрюваного

Нагадаємо, Служба безпеки України офіційно повідомила, що розпочала перевірку факту оприлюднення на сепаратистському ресурсі «Оккупация.net» персональних даних українських та іноземних журналістів, які отримали акредитацію для роботи в зоні АТО.

Фото: СБУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY