detector.media
16.06.2016 13:12
Українські формати відібрані до десятки найкращих конкурсу Pitch & Play від CEETV (ДОПОВНЕНО)
Українські формати відібрані до десятки найкращих конкурсу Pitch & Play від CEETV (ДОПОВНЕНО)
Низка телеформатів українських студій і телеканалів лідирують на конкурсі форматів Pitch & Play Live, фінал якого пройде під час телеринку NATPE Europe Budapest 27-30 червня в Угорщині.

До десятки найкращих форматів конкурсу потрапили два телевізійних проекту студії «Квартал 95», два формати власної розробки «1+1 Продакшн» і один формат виробництва Film.ua за участі OK Media та Burda Creative Group. Про це повідомляють прес-служби «Кварталу-95», «1+1 медіа» і Film.ua.

Цього року вперше організатор телеринку NATPE і та інформаційний ресурс CEETV ініціювали проведення конкурсу форматів Pitch & Play Live, який пройде під час телеринку NATPE Europe Budapest. Метою форматної ініціативи є пошук нових оригінальних телевізійних форматів з Центральної та Східної Європи, що мають потенціал для міжнародної дистрибуції.

У конкурсній програмі Pitch & Play Live могли брати участь формати, телевізійні прем'єри яких відбулися не раніше 1 червня 2015 року. Оцінювали проекти світові експерти телевізійного бізнесу з Endemol Shine Group, All3Media International, CBS Studios International, Armoza Formats, ITV Inter Medya, Modern Times Group і TVBIZZ Group.

До десятки відібраних форматів конкурсу Pitch & Play Live потрапили два проекти студії «Квартал 95»: «Розсміши коміка. Діти»  і «Вгадай ящик», що є спільним форматом студії «Квартал 95» і Gaudi Studio; два формати власної розробки «1+1 Продакшн»: «Спільна мова» та «Різдвяна історія з Тіною Кароль», а також реаліті-шоу «Навчи дружину рулити» (про жінок за кермом) виробництва Film.ua за участі OK Media та Burda Creative Group.

Загалом до півфіналу конкурсу було відібрано телевізійні формати з шести країн: України, Хорватії, Естонії, Греції, Литви та Росії.

Трійка фіналістів, котрих буде визначено у найближчий час, особисто захистять свої роботи 29 червня в рамках NATPE Europe Budapest.

Нагадаємо, комедійний серіал «Слуга народу» виробництва студії «Квартал 95», який вийшов на каналі «1+1»,  став призером міжнародного фестивалю медіаконтенту World Media Festival Hamburg (Німеччина).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY