detector.media
15.06.2016 14:58
Нацрада починає постійний моніторинг мовників під час проміжних виборів нардепів
Нацрада починає постійний моніторинг мовників під час проміжних виборів нардепів
9 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення створила робочу групу для здійснення нагляду за дотриманням телерадіоорганізаціями виборчого законодавства під час виборчої кампанії народних депутатів України у 2016 році.

Робочу групу створено у зв’язку з проведенням проміжних виборів народних депутатів, які відбудуться 17 липня 2016 року. Вона аналізуватиме поширювану мовниками інформацію, пов’язану з виборами нардепів у семи одномандатних виборчих округах Волинської, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Луганської, Полтавської, Херсонської та Чернігівської областей.

Робочу групу очолила перша заступниця голови Нацради Ольга Герасим’юк. До її увійшли член Нацради Сергій Костинський, керівник апарату Володимир Пащук та низка начальників підрозділів і працівників апарату.

Як відомо, 16 червня завершується реєстрація кандидатів у народні депутати Центральною виборчою комісією. Передвиборна агітація розпочинається з дня реєстрації кандидатів. У прес-службі Нацради повідомили, що із 17 червня триватиме постійний моніторинг мовників стосовно поширення агітаційних і рекламних матеріалів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY