detector.media
15.06.2016 14:25
Полторак заявляє про посилення в Міноборони напрямку військових ЗМІ
Полторак заявляє про посилення в Міноборони напрямку військових ЗМІ
Міністр оборони Степан Полторак заявив, реформування Збройних сил України за стандартами НАТО в умовах російської агресії передбачає посилення системи військових ЗМІ.

Про це він сказав у штаб-квартирі НАТО у Брюсселі, повідомляє «Укрінформ».

«Під час проведення реформ напрямок засобів масової інформації необхідно посилити. Всі знають, що у Російській Федерації виділяються величезні кошти на здійснення тиску на Україну та інші країни. Виділяються величезні кошти для інформаційної боротьби і впливу на Збройні сили України. Тому цей напрямок буде реформований, буде розширений вплив і можливості», - заявив міністр оборони України.

Степан Полторак також зазначив, що особлива увага буде приділятися технічним можливостям і кадрам. «Це є один із пріоритетів у нашій роботі», - запевнив міністр.

Нагадаємо, народні депутати Дмитро Тимчук, Сергій Висоцький, Іван Винник та інші зареєстрували в парламенті законопроект № 4412 «Про зміни до Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» (щодо непоширення дії Закону на друковані засоби масової інформації органів сектору безпеки і оборони).

Члени Комітету свободи слова та інформаційної політики на засіданні 11 травня вирішили створити робочу групу разом з авторами законопроекту про внесення змін до закону про реформування друкованих ЗМІ щодо непоширення дії закону на друковані ЗМІ органів сектору безпеки та оборони.

Фото: radiosvoboda.org

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY