detector.media
15.06.2016 13:54
Останній ефір Андрія Куликова на ICTV відбудеться в липні
Останній ефір Андрія Куликова на ICTV відбудеться в липні
Фінальний ефір суспільно-політичного ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV за участі ведучого Андрія Куликова відбудеться 4 або 11 липня, повідомили «Детектору медіа» в прес-службі каналу.

В останньому випуску «Свободи слова» 13 червня Андрій Куликов анонсував наступний ефір проекту 4 липня. У прес-службі каналу ICTV «Детектору медіа» повідомили, що перерва на 20 та 27 червня пов’язана з офіційними вихідними в країні.

4 липня «Свободу слова» все ще вестиме Андрій Куликов. Фінал цьогорічного сезону «Свободи слова» планується або 4, або 11 липня – це й буде останній випуск програми за участі Андрія Куликова, який ще наприкінці грудня 2015 року повідомив MediaSapiens, що залишить «Свободу слова» по завершенні телевізійного сезону 2015/2016 (тобто у травні-червні 2016 року).

Далі «Свобода слова» йде в традиційну літню відпустку, повідомили у прес-службі. Втім, інформації про подальшу долю ток-шоу восени в прес-службі ICTV поки немає.

Тим часом Андрій Куликов 15 червня оголосив про припинення співпраці з телеканалом ICTV, радіостанціями «Eрa FM» та «Радіо Вести» й остаточний перехід на «Громадське радіо», де він є головою організації та ведучим.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY