detector.media
15.06.2016 11:55
В Івано-Франківську чиновник-свободівець, що напав на журналіста ТРК «Карпати», пішов у відпустку замість звільнення
В Івано-Франківську чиновник-свободівець, що напав на журналіста ТРК «Карпати», пішов у відпустку замість звільнення
Голова Івано-Франківської обласної ради, колишній віце-прем’єр-міністр України Олександр Сич повідомив, що керуючий справами Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук, який напав на автора інсталяції «Вапно» та журналіста ТРК «Карпати», написав заяву про відпустку з «можливим подальшим звільненням». Хоча під час інциденту Василь Скрипничук заявляв, що звільниться з посади.

Олександр Сич прокоментував ситуацію щодо інциденту у своєму Facebook.

«Щодо інциденту за участі Василя Скрипничука навколо творчої інсталяції "Вапно":  1. Я погодив розташування інсталяції у холі обласної ради; 2. Не поділяю оцінок, висловлених щодо неї В. Скрипничуком; 3. Свої оцінки В. Скрипничук висловив, не перебуваючи на робочому місці і не виконуючи функціональних обов'язків; 4. За свої приватні вчинки кожен повинен відповідати особисто; 5. Сьогодні зранку підписав заяву В. Срипничука про відпустку з "можливим подальшим звільненням», - написав голова облради.

Він також додав, що тепер Василь Скрипничук «переживає складні життєві обставини».

Нагадаємо, керуючий справами Івано-Франківської обласної ради, депутат облради від «Свободи» Василь Скрипничук напав на журналіста ТРК «Карпати» (колишня Івано-Франківська ОДТРК), неадекватно відреагувавши на інсталяцію художника Юрія Бакая «Вапно» у холі Івано-Франківської облдержадміністрації (ОДА).

Дізнавшись, що організацію виставки погодило керівництво, Василь Скрипничук зателефонував голові обласної ради Олександру Сичу.  Не отримавши схвальної відповіді на свої дії, Василь Скрипничук пообіцяв у понеділок, 13 червня, заявити, що припиняє свою роботу в раді.

На фото - Василь Скрипничук під час інциденту

Фото: скрін відео ТРК «Карпати» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY