detector.media
14.06.2016 14:23
«Анімаград» і Glowberry запускають спільний анімаційний серіал
«Анімаград» і Glowberry запускають спільний анімаційний серіал
Восени вийде пілотна серія анімаційного серіалу «Мама поспішає додому», виробництвом якого займаються креативний продакшн мультимедійного дитячого контенту Glowberry та студія «Анімаград».

Про це повідомляє прес-служба групи компаній Film.ua Group, до складу якої входять обидва продакшни.

За інформацією Film.ua Group, серіал буде зроблений у технології 2D-анімації, перший сезон матиме 26 п’ятихвилинних серій. Пілотна серія вийде восени 2016 року, а взимку 2018 року планується завершити виробництво повного першого сезону.

В основі серіалу – дитяча книга бренду Glowberry «Мама поспішає додому», яка вийшла українською мовою у 2010 році, а також два рази була перевидана за ліцензією «Студією Артемія Лебедєва» в Росії. Анімаційний серіал розповість про наповнену пригодами подорож мами з офісу додому до сина Олексія.

«Мама поспішає додому» – це перший спільний проект студії «Анімаград» і продакшну Glowberry, який нещодавно приєднався до Film.ua Group. «Для нас партнерство з Film.ua Group – дуже важливий крок, і ми сподіваємося, що “Мама поспішає додому” стане лише першим анімаційним продуктом у лінійці дитячого контенту Glowberry», – коментує новий проект креативний продюсер Glowberry Ольга Черепанова.

Glowberry – продакшн мультимедійного дитячого контенту. 14 червня група компаній Film.ua Group оголосила про входження Glowberry до складу групи.

Студія «Анімаград», заснована у 2012 році, входить до складу Film.ua Group. Її портфоліо включає низку проектів у технологіях 2D і 3D анімації. Нині компанія розробляє і виробляє лінійку повнометражної 3D-анімації («Руслан і Людмила», «Мавка: лісова пісня») і навчальні анімаційні серіали для дітей («Клуб всезнайок»).

Нагадаємо, днями кінокомпанія Film.ua розпочала зйомки 16-серійної драмеді «Папа Ден», в основі історії якої – взаємини двох героїв Дена і Тіни, коханню яких перешкоджає різниця у віці. Раніше у Києві стартували зйомки 12-серійної кримінальної мелодрами під робочою назвою «Чуже життя», яку кінокомпанія Film.ua знімає для телеканалу «Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY