detector.media
14.06.2016 14:01
До Film.ua Group приєднався мультимедійний продакшн Glowberry
До Film.ua Group приєднався мультимедійний продакшн Glowberry
До складу групи компаній Film.ua Group приєднався креативний продакшн мультимедійного дитячого контенту Glowberry, який першим в Україні розробив книжковий додаток для iPad.

Про це повідомляє прес-служба компанії Film.ua Group.

Український креативний продакшн мультимедійного контенту для дітей Glowberry був заснований в 2009 році. Компанія розпочала зі створення дитячих ілюстрованих книг і у 2010 році розробила перший в Україні книжковий додаток для iPad. За повідомленням прес-служби, у 2012 році Glowberry увійшла до числа 70-ти кращих світових компаній з розробки додатків для OS Windows 8. Компанія отримала премію «Лідер року в реалізації мобільних сценаріїв на платформі Windows 8». Оригінальні додатки видавництва неодноразово потрапляли в топи Itunes AppStore, Google Play і Windows Market Place.

Креативний продюсер Glowberry Ольга Черепанова зауважила, що Glowberry починало як книжкове і digital-видавництво, проте зараз продовжує розвивати свій бренд у сфері анімаційного виробництва і створення креативних концепцій для мультиплатформенного використання.

Директор з маркетингу Film.Ua Group Поліна Толмачова, наголосила, що мультимедійний контент – одне з важливих стратегічних завдань діяльності Film.Ua Group. Коментуючи приєднання Glowberry до групи, вона сказала: «Ми впевнені, що історія успіху роботи з мультимедійним контентом, унікальний досвід, а найголовніше талановиті люди й оригінальні ідеї будуть дуже корисними для загальної діяльності групи».

Film.ua Group об’єднує вже 17 компаній у галузі розробки, виробництва, адаптації, дистрибуції та доставки аудіовізуального контенту (телепродуктів, кіно, анімації), у тому числі: кіностудію Film.ua Studio, виробничі підрозділи Film.ua Production і Film.ua Television, дистрибуційний підрозділ Film.ua Distribution, виробничі та постпродакшн-компанії Animagrad, Signal Red, Postmodern і Digital Cinema Ukraine, студію дубляжу «Так треба продакшн», телекомунікаційну компанію «Саттелеком», медіаконсалтингову компанію MRM та інші.

Нагадаємо, кінокомпанія Film.ua розпочала зйомки 16-серійної драмеді «Папа Ден», в основі історії якої – взаємини двох героїв Дена і Тіни, коханню яких перешкоджає різниця у віці. Раніше у Києві стартували зйомки 12-серійної кримінальної мелодрами під робочою назвою «Чуже життя», яку кінокомпанія Film.ua знімає для телеканалу «Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY