detector.media
14.06.2016 12:49
Міськрада вийшла зі складу засновників комунальної газети «Вечерний Николаев»
Міськрада вийшла зі складу засновників комунальної газети «Вечерний Николаев»
Сьогодні, 14 червня, депутати Миколаївської міської ради прийняли рішення про вихід міськради зі складу засновників газети «Вечерний Николаев», проголосувавши за перетворення редакції членами трудового колективу в суб'єкт господарювання зі збереженням назви, цільового призначення, мови видання та тематичної спрямованості.

Про це повідомляє видання «НикВести».

Проголосували на підтримку реформування газети «Вечерний Николаев» 46 депутатів.

«Попередньо переговорили з керівництвом газети щодо звільнення деяких приміщень, це попередньо погоджено. Тому прошу всіх проголосувати, виконавши букву Закону», - сказав перед голосуванням миколаївський міський голова Олександр Сенкевич.

На минулому засіданні сесії начальник відділу реформування комунальної власності Віктор Богданов поінформував, що колектив газети створює товариство, йому передається на баланс майно, а приміщення здаються в оренду на 15 років з орендною ставкою для бюджетних організацій  1 гривня на рік.

Нагадаємо, у березні депутати Миколаївської обласної ради підтримали реформування комунальної газети «Рідне Прибужжя» і дали згоду на її приватизацію трудовим колективом.

26 грудня 2015 року Президент Петро Порошенко  підписав  Закон України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації». Закон набув чинності з 1 січня 2016 року.

Фото: news.pn

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY