detector.media
14.06.2016 12:17
М2 визначився із півфіналістами конкурсу «Хіт-конвеєр»
М2 визначився із півфіналістами конкурсу «Хіт-конвеєр»
Телеканал М2 відібрав 50 півфіналістів конкурсу україномовної пісні «Хіт-конвеєр», які продовжать боротьбу за головний приз – зйомки професійного відеокліпу та його розкрутку на телебаченні.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

На першому етапі до конкурсу надійшло 943 заявки, з яких 597 відповідали умовам конкурсу.

«Прослухати майже 600 пісень – це, насправді, нелегко, - говорить керівник телеканалів М1 і М2 Валентин Коваль, - Проте, коли натрапляєш на гарну роботу, коли мелодія, текст, аранжування, вокальні дані – на висоті, а в цілому твір виглядає саме таким, яким ти уявляєш майбутнє української популярної музики, сприймається, як нагорода. Зрозуміло, не всі роботи були однаково рівними, стилістичний діапазон – дуже широкий. Але нам пощастило, і 50 напівфіналістів складають дуже яскраве обличчя нової України».

Фіналістів визначать журі конкурсу та інтернет-користувачі шляхом голосування. А проголосувати за учасників можна на сайті конкурсу hit.m2.tv та на каналі М2 в YouTube. Результати стануть відомі 20 червня.

Як повідомляє телеканал, за підсумками півфіналу будуть обрані 12 пісень, які виконуватимуться наживо під час фінального концерту «Хіт-конвеєра» в серпні та увійдуть у спеціальну збірку. Головний приз конкурсу – промо на всіх медійних потужностях StarLightMedia, яка об`єднує телеканали СТБ, Новий, ICTV, M1, М2, QTV.

Нагадаємо, у квітні каналі М2 заявив, що більшість нових кліпів не відповідають вимогам якості і запустив конкурс нової української пісні «Хіт-конвеєр». Свій формат канал змінив ще 1 травня 2015, тоді ж і почав транслювати пісні українських авторів та виконавців.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY