detector.media
13.06.2016 17:31
У програмі «ДжеДАІ» на каналі «2+2» - нова ведуча
У програмі «ДжеДАІ» на каналі «2+2» - нова ведуча
Новою ведучою дорожньо-транспортного проекту «ДжеДАІ» на каналі «2+2» стала ведуча і акторка Яна Андреєва.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Яна Андреєва була ведучою програми «Вікна» на каналі СТБ, економічних новин на каналі «Сіті», діджеєм на «Народному» та «Нашому радіо», знімалась у серіалах «Янгол-охоронець», «Єфросинія», «Ключі від серця».

«Культура водіння, безпека дорожнього руху – дуже важливі поняття для мене. Так склалося, що мені доводилось неодноразово бути свідком ДТП, викликати лікарів, надавати першу допомогу. На щастя, все обходилось без серйозних наслідків, але кожен такий випадок примушував нагадувати собі, що автомобіль і дорога –  джерела підвищеної небезпеки.

"ДжеДАІ" завжди викликали мою прихильність тим, що не втомлюються нагадувати глядачам про необхідність бути відповідальними на дорозі, берегти себе і оточуючих, і сьогодні я рада, що доля дає мені шанс приєднатися до їх відповідального і творчого колективу», – сказала нова ведуча телеканалу.

Проект «ДжеДАІ» виходить у прямому ефірі на каналі «2+2» щобудня о 19.00.

Нагадаємо, редакція проекту журналістських розслідувань «Люстратор 7.62» телеканалу «2+2» взяла шефство над дівчиною-підлітком, яку нещодавно звільнили з колонії. Рішення про це було прийнято після зйомок спецпроекту програми «Люстратор» про неповнолітніх в’язнів, в якому розповідається, за які злочини найчастіше потрапляють за грати діти, в яких умовах відбувають свій строк та як змушені  пристосовуватись до дорослого життя після звільнення.

Фото: «2+2»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY