detector.media
13.06.2016 14:46
«Україна молода» оновила дизайн сайту - редакція шукає редактора стрічки новин і стажерів
«Україна молода» оновила дизайн сайту - редакція шукає редактора стрічки новин і стажерів
1 червня перезапустився сайт газети «Україна молода», яка незабаром святкуватиме 25-річчя.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила розробниця нової версії сайту, журналістка та редакторка Михайлина Скорик.

«"УМ" всього на місяць старша за нашу прекрасну незалежну Україну. Як і країна, за час свого існування вона переживала різні часи, але ще не вмерла на відміну більшості її старших колег по "Пресі України". Цей проект малобюджетний. Сайт потребує редактора стрічки з розумінням журналістської справи та специфіки газети, а також колумністів, готових писати "за так". Фактично сайт тільки починається, тож вірю, що з часом він стане впливовішим, заможнішим і зможе платити гонорари. Принаймні, редакція має на меті його монетизацію – і це дуже надихає», - зазначила пані Скорик.

Також у редакції «Детектору медіа» повідомили, що сайт «України молодої» запрошує на практику студентів, які вміють грамотно писати українською мовою,  хочуть знімати фото та відео й навчитися малювати інфографіку.

Претендентів на вакансію редактора стрічки новин, охочих постажуватися в газеті «Україна молода» або дописувати до видання просять писати на електронну пошту: skorykm@gmail.com.

Нагадаємо, газета «День» запрошує молодих фахівців до традиційної Літньої школи журналістики (ЛШЖ), яка у цьому році триватиме з 4 до 31 липня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY