detector.media
13.06.2016 10:47
Поліція в Умані розслідує напад паломників на оператора телеканалу
Поліція в Умані розслідує напад паломників на оператора телеканалу
За повідомленням поліції, в Умані (Черкаська область) в результаті конфлікту з паломниками постраждав місцевий житель та відеооператор одного із каналів України, який на той час знаходився на місці інциденту. Кожну подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань.

Про це повідомляє Сектор комунікації Головного управління Нацполіції в Черкаській області.

«До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя стосовно хуліганських дій з боку паломників в місці їх компактного проживання», - інформує поліція.

За викликом виїхала слідчо-оперативна група відділу. На момент інциденту на місце події прибув оператор одного із українських телеканалів, який здійснював відеозйомку конфлікту. У цей час на нього було скоєно напад групою паломників, в результаті чого йому спричинено тілесні ушкодження.

Слідчим відділом Уманського відділу поліції  за попередньою кваліфікацією за вказаними фактами відкрито два кримінальні провадження: за частиною 1 статті 296 (Хуліганство) та частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування, правоохоронці встановлюють усіх учасників та очевидців події. Тривають слідчі дії.

Фото: rian.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY