detector.media
10.06.2016 20:43
Президентом «Радіо Свобода» стане виходець із Associated Press
Президентом «Радіо Свобода» стане виходець із Associated Press
З 27 червня новим президентом медіакорпорації «Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода» стане Томас Кент, який багато років перед цим працював в інформаційному агентстві Associated Press

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Томас Кент – досвідчений медіаменеджер, який свого часу очолював Московське бюро AP, відділ міжнародної інформації та був заступником редактора-розпорядника. Кент відіграв провідну роль у редакційних та технічних реформах, стратегічному плануванні роботи і розвитку нових мультімедійних служб агентства.

Випускник Єльського університету, Томас Кент говорить чотирма іноземними мовами спеціалізується на проблемах журналістської етики. Входив до складу журі Пулітцерівської премії.

Нагадаємо, 4 червня «Радіо Свобода» повідомила про відкриття доступу до свого архіву, у якому містяться записи 1953–1995 років. Архів спеціалізується на систематизації заборонених документів.

«Сьогодні, коли громадяни Росії знову покладаються на RFE/RL і Радіо Свобода як на джерело достовірної інформації, ці архівні програми набувають нового значення», – заявив головний редактор корпорації «Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода» Ненад Пеїч.

Фото - «Радіо Свобода»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY