detector.media
10.06.2016 18:38
Журналіст «Радіо Свобода» представить у Києві фотовиставку про в’язнів Кремля
Журналіст «Радіо Свобода» представить у Києві фотовиставку про в’язнів Кремля
У Києві 14 червня відкриється фотовиставка журналіста «Радіо Свобода» Антона Наумлюка під назвою «Суд абсурду», на якій будуть представлені фотографії з судових засідань у справах «в’язнів Кремля» – українських громадян, переслідуваних у Росії та окупованому Криму з політичних мотивів.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Як повідомляють організатори виставки, на виставці будуть представлені фотографії із залу суду у справі Надії Савченко, Олега Сенцова, Олександра Кольченка, Сергія Литвинова, Станіслава Клиха і Миколи Карпюка.

Виставка складатиметься з чотирьох блоків: «Справа Савченко», «Справа кримських «терористів» (Олег Сенцов, Олександр Кольченко), «Чеченське справа» (Станіслав Кліх, Микола Карпюк), а також «Справа «карателя» (Сергій Литвинов).

«У фотороботах відображені всі дійові особи процесів: від самих ув’язнених і їхніх родин до представників російського «кривосуддя». Фотовиставка «Суд абсурду» є наочною демонстрацією страждань, несправедливості і жорстокості, так властивих сучасній судовій системі Росії, яка більше нагадує театр абсурду», – йдеться в повідомленні.

Кореспондент «Радіо Свобода» Антон Наумлюк – автор статей про судові процеси над українцями в Росії. Виставка організована правозахисною ініціативою «Євромайдан SOS» у межах кампанії LetMyPepleGo спільно з «Кримським домом».

На фото – Антон Наумлюк

Фото: «Радіо Свобода»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY