detector.media
10.06.2016 13:12
«1+1» покаже мелодраму Star Media «Вирок ідеальної пари»
«1+1» покаже мелодраму Star Media «Вирок ідеальної пари»
12 червня на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра чотирьох серійної мелодрами «Вирок ідеальної пари» виробництва україно-російської мелодрами Star Media.

Про це повідомляє прес-служба кінокомпанії.

Стрічка стартує в ефірі о 21.00.

У центрі сюжету – доля рідних сестер Наталії і Жанни. На відміну від розбещеної надмірної батьківської любов'ю молодшої сестри Жанни Наталя домагається в житті всього сама. У той час, коли вона займається розвитком власного бізнесу, відклавши особисте життя на другий план, Жанна виходить заміж за дуже заможного чоловіка і народжує йому сина. Здавалося б, всі щасливі, але несподівано все йде шкереберть.

З'ясовується, що у Микити, сина Жанни, вроджений порок серця, йому необхідна пересадка. Жанна з чоловіком вирішують врятувати сина за всяку ціну. У Наталі теж все йде з рук геть погано - вона свариться з коханим чоловіком, від якого чекає дитину. Після народження дочки Ліди її бізнес руйнується, в квартирі пожежа, її постійно переслідують дрібні неприємності, та й сестра поводиться якось дивно.

Випадково Наталя з'ясовує, що донором для Микити повинна стати її дочка - цей план Жанна з чоловіком розробили вже давно. Наталя з Лідою втікає з дому сестри - тепер їй самій належить боротися за життя доньки.

Автор сценарію - Алла Загородня за ідеєю Анни Ольховської. Режисер-постановник - Роман Бровко. Оператор-постановник - Олександр Сєдов.  Художник-постановник - Павло Ярмусевич. Композитори - Олесь Коровніченко, Ігор Жук. Продюсери - Галина Храпко, Влад Ряшин.

У ролях: Кирило Жандаров, Марія Валешна, Микита Салопін, Ольга Олексій, Віктор Кручіна, Анна Топчій, Римма Зюбіна, Олег Примогенов.

Нагадаємо, компанія Star Media розпочала зйомки 8-серійного детективу-трилеру «Таємниці і брехня» за австралійським форматом Secrets&Lies.

На фото - кадр з фільму

Фото: Star Media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY