detector.media
10.06.2016 13:01
Розпочав мовлення супутниковий телеканал Bolt
Розпочав мовлення супутниковий телеканал Bolt
Сьогодні, 10 червня, супутниковий канал Bolt для чоловіків, який показує серіали двох українських кіностудій Film.ua Group та Star Mediа, розпочав тестове мовлення.

Про це повідомляє прес-служба тканалу.

28 квітня ТОВ «Дорослі Канали» отримало ліцензію Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на запуск супутникового телевізійного каналу Bolt. Власниками ТОВ «Дорослі канали» порівну є Сергій Созановський (співвласник Film.ua) і Влад Ряшин (голова ради директорів Star Media).

10 червня канал почав тестове мовлення на супутнику Amos 4.

Програмування телеканалу засноване на контенті кіностудій Film.ua Group та Star Mediа, що орієнтований на чоловічу аудиторію середнього віку. Серед найбільш відомих серіалів, які демонструватиме канал, - «Шулер», «Володимирська, 15», «Любов зі зброєю», «Ніконов і Ко», «Нюхач», «Культ», «Винищувачі», «Балада про Бомбера» та багато інших.

На каналі також плануються прем'єрні покази нових українських серіалів. Крім того, будуть тематичні програми про залаштунки світу кіно та серіалів, історії створення відомих фільмів, огляд світових кіноновинок та багато іншого. Бібліотека каналу буде регулярно оновлюватися. Обличчями каналу стануть такі «справжні чоловіки»-герої серіалів – «Нюхач», «Майор Дикий», «Мішка Япончик», «Беркутов».

Своєю перевагою канал вважає відсутність реклами. Монетизація контенту планується за рахунок абонплати. 

Нагадаємо, 1 жовтня 2015 року роботу розпочав платний супутниковий канал українських серіалів – Film.uaDrama, який транслює драматичні й мелодраматичні фільми й серіали та орієнтований на жіночу аудиторію. Спершу телеканал запускався з назвою Film.ua Amour, але невдовзі його було перейменовано.

19 травня почав тестове мовлення супутниковий канал Star Media, програмування якого засноване на контенті вітчизняного кіновиробника Star Media в різних жанрах.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY