detector.media
09.06.2016 12:30
Журналіст у Луцьку заявляє, що правопорушник намагався збити його на автомобілі
Журналіст у Луцьку заявляє, що правопорушник намагався збити його на автомобілі
Під час зйомок репортажу «Нічна варта» у Луцьку постраждав оператор знімальної групи Юрій Сілюк.

Про це повідомляє «Громадське. Волинь».

Уперше за всі зйомки програми «Нічна варта», під час якої журналісти патрують місто разом з поліціянтами, постраждав учасник знімальної групи – оператор Юрій Сілюк.

Зловмисник проявив злісну непокору щодо поліціянтів та втік з місця події. Згодом, вже в іншому місці цей правопорушник наїхав автівкою на Юрія Сілюка і знову втік. Після інциденту чоловік прибув до міськвідділу поліції з адвокатом.

«Як виявилося, він перебуває під адмінстративним наглядом, тобто нещодавно вийшов із закладу утримання та перебуває на обліку у дільничного поліцейського. Проте, це не завадило йому вчинити із моменту виходу на свободу уже не одне правопорушення», – розповів інспектор групи моніторингу Патрульної поліції Луцька Андрій Яцук.

Як повідомив Юрій Сілюк Інституту масової інформації  (ІМІ) у Волинській області, автомобіль, яким на нього наїхав чоловік, перебував у розшуку. «Коли машину знайшли, водія в ній видно не було, але коли тільки я ввімкнув світло і камеру, водій піднявся із розкладеного крісла і поїхав просто на мене», - розповів він.

Також оператор зазначив, що під час наїзду водій зачепив його бампером по колінах. «Усе могло бути гірше, але я встиг відскочити», – розповів Юрій Сілюк.

За фактом інциденту він написав заяву в управління Патрульної поліції міста Луцька та у Луцький відділ поліції Головного управляння Нацполції (ГУ НП) у Волинській області.

Нагадаємо, у травні у селищі Стара Вижівка (Старовижівський район Волинської області) місцевий житель напав і побив журналіста районної газети.

Фото: «Громадське. Волинь»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY